Ulalar 75.Yıl Bayrak Ortaokulu

WEB https://ulalarbayrakortaokulu.meb.k12.tr
Adres : ULALAR MAH. UĞUR MUMCU CADDESİ CAD. 75.YIL BAYRAK ILKOKULU VE ORTAOKULU BLOK NO 54 MERKEZ / ERZİNCAN
VİZYON : Vizyon, ideallerimiz , hatta ulaşacağımızı düşünmediğimiz hayallerimizdir.Vizyon, yönümüzü belirler, hedeflerimizden saptığımızda bizeyol gösterir.Türk Milli Eğitiminin amaçları ışığında; dünü , bugünü ve geleceği bütünleştirerek, erdemli insan olmanın idealini ve değişimi yaşayacak özgün, etkili ve nitelikli bir okul toplumu oluşturmaktır.Atatürk ilke ve inkılaplarıdoğrultusunda; Doğru, Dürüst,Çağdaş, Araştırmacı, Özgüvenini kazanmış,Güzel ülkemizi; Hakkettiği yere getirmek için, Sürekli çalışan, Bireyler yetiştirmektir...
MİSYON : Öğrencilerimize çağdaş bir eğitim vermek için varız. Eğitimi okul öncesinden başlayarak vermek için varız. Türk toplumunun değerlerini, ahlakını önemseyen insanlar yetiştirmek için varız. Çevremize de eğitim vermek için varız. Severek gelebilecek bir okul ortamı hazırlamak için varız. Geleceğimize en kaliteli insanı yetiştirmek için varız.
BAŞARILAR : Atletizimde yıldız kızlarda Türkiye 4. ve yine atletizim kız ve erkeklerde il birinciliği bulunmaktadır.Seyhan SÜNBÜL adlı öğrencimiz 2008-2009 eğitim öğretim yılında sbs de İl birincisi olarak yerleştirilmiştir.

Saatler : 08.30-15.35
Isınma : DOĞAL GAZ
Servis :
Ulaşım : BELEDİYE OTOBÜSÜ
Yerleşim Yeri : ERZİNCAN MERKEZ BATI KISMI,SİVAS YOLU ÜZERİ,KAVAKYOLU VE ÇUKURKUYU BELDELERİNİN GÜNEY KISMI,ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİNİN KUZEYİNDE YER ALMAKTADIR.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : 2 KM
Kontenjan Bilgileri :